De Lente nieuwsbrief is uit!Kijk voor het videoverslag van Nina Pieters op 
https://www.youtube.com/watch?v=NmgEmMkvmh4

 De school groeit, bijna 300 kinderen!

 

De Herfst nieuwsbrief is uit, lees over de actie van de Vliegende Meubelmakers!


Bokemei Run 2019

Op zondag 14 juli 2019 werd in het Amsterdamse Westerpark voor de 7e keer de jaarlijkse (besloten) Bokemei Run georganiseerd door Bob (Bokemei) Bock. Er deden 15 deelnemers mee die een parcours van 4,34 km in 10 keer aflegden, in totaal 43,4 km. Bob:"Er waren er dit jaar wat minder dan we gewend zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook de omstandigheden waren anders dan voorgaande jaren. Lea Kloosterman was niet aanwezig, want zij begeleidde leerlingen van de groep Vliegende Meubelmakers, die door de inspanningen van Wilma Dierx dit jaar in Ghana tafels en stoelen gaan maken voor de school. Het was ook niet erg warm en het regende zelfs, in tegstelling tot vorige jaren.

Zelf liep ik voor het eerst in de geschiedenis van de Run ook niet mee. Door een fietsongeval was mijn linkerknie nog behoorlijk dik. Maar de lopers hadden er zin in. Voor enkelen begonnen de kilometers hun tol te eisen. Uiteraard deden de Bokemei vrijwilligers er alles aan om hen aan te moedigen en dat wierp vruchten af. Naast een aantal nieuwe en oude deelnemers liepen er ook twee Zweden mee. De uitslag: 43.3 km; 1. Tobias Lundgren 3.36, 2. Dennis Kreetz/Martin Rooth 3.55, 3. Wim Hogentoren 3.56.01, 4. Johan Solbreck 3.56.05, 5. Lex de Boer 4.20, 6. Geert Brouwer 4.40. Andere afstanden: Reke Wijnbled (1e dame) 3.07, 30.1 Sander Zikkenheimer 3.10. We danken de vrijwilligers voor hun inzet, waardoor ook deze Run kon plaatsvinden. Tot volgend jaar! We verwachten in 2020 in ieder geval weer wat meer deelnemers." 

De opbrengst van € 120 uit de deelnemersgelden wordt besteed aan extra schoolmeubilair nu de school sterk gegroeid is naar meer dan 200 kinderen. Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex waar in totaal ruim 300 kansarme (wees)kinderen kleuter, basis en voortgezet lager beroepsonderwijs onderwijs kunnen volgen in Accra, de hoofdstad van Ghana.


Straatcollecte Amsterdam van 8-13 juli 2019

Ook dit jaar vond de jaarlijkse straatcollecte plaats in Amsterdam voor de Bokemei international school in Ghana. We haalden 752,95 op voor extra schoolbanken nu het aantal leerlingen dankzij de gesponserde extra bus gestegen is tot meer dan 200! Hartelijk dank aan alle gulle gevers en collectanten!

De Lente nieuwsbrief is uit, lees em snel!

 

Bokemei Privacy beleid

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betreft een nieuwe EU-verordening die te maken heeft met de verwerking van persoonsgegevens. Omdat uw privacy belangrijk voor ons is willen wij u graag informeren over ons beleid.  
U heeft zich ooit ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of hebben wij uw contactgegevens ontvangen om u op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen bij stichting Bokemei of voor de correspondentie over donaties.

Wij zijn in het bezit van de volgende contactgegevens: voornaam/initialen/achternaam/naam organisatie, emailadres en in sommige gevallen huis- of vestigingsadres. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten van stichting Bokemei (middels onze digitale kwartaal nieuwsbrieven), of om u voor giften te bedanken en/of te rapporteren over de besteding van uw giften. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor de hierboven vermelde doelen. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij deze nooit aan derden doorgeven. 

In het kader van de nieuwe privacywetgeving (AVG) zijn wij verplicht u te wijzen op de mogelijkheid van uitschrijving uit onze nieuwsbrieven wanneer u deze niet meer wenst te ontvangen. Al voor deze wetgeving inging wezen wij u op de mogelijkheid van uitschrijving onderaan onze nieuwbrieven door een mail te sturen naar info@bokemei.nl
Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen hoeft u geen actie te ondernemen!

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens wijzigen of hebt u vragen? Mail dan naar info@bokemei.nl


Hoe kun je shoppen en tegelijk aan Bokemei doneren?

Omdat Bokemei zich heeft aangesloten bij Doelshop.nl
kun je èn shoppen bij alle aangesloten webshops (bijv. bol.com, mediamarkt, hema, etc) èn tegelijk gratis doneren aan Bokemei.

Hoe werkt het?
Registreer je bij website Doel Shop en kies stichting Bokemei als goed doel. Hierna kun je diverse web shops bezoeken waar je een aankoop wilt doen. Ook kun je nog voor 1 februari overstappen naar een andere zorgverzekering.

Waar komt deze donatie vandaan?
Als Goededoelshop.nl een klant aanlevert aan een webshop krijgt zij een bonus, meestal een percentage van het aankoopbedrag. Goededoelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan stichting Bokemei!

Doet u mee?
 
Nieuwe donateurs / sponsoren gevraagd