Dappere renners lopen de snikhete Bokemei Run in het Westerpark!

Zondag 15 juli werd voor de 6e keer de heetste Bokemei Run gehouden in het Westerpark in Amsterdam. De Run is een initiatief van Bob Bokemei Bock. Dankzij zijn lobby in het rennersveld liepen toch nog 15 van de 21 aangemelde dappere renners uit de lopers-, marathon en ultrawereld het pittige parcours van 43,4 km in 10 rondes. Door 11 deelnemers werd dit helemaal uitgelopen.

Nummer 1 bij de heren werd Moma Marrabou (3u:38). Als tweede volgde Jesse Toet (3:42) en als 3e winnaar finishte Arvid van der Tol (4:13). Winnaar bij de dames werd Wilma Dierx (4:30), gevolgd door Katie Unoki, die tweede werd (4:47). Diep respect voor de lopers die deze enorme uitdaging aangingen op deze tropische dag.

Over de organisatie van Bob Bock met Stichting Bokemei waren de lopers uiterst tevreden, evenals over het parcours en de verzorging. Ook de 6 vrijwilligers (veel dank voor ieders inzet!) vonden het weer een geslaagd evenement.

De opbrengst van € 245,50 uit de deelnemersgelden wordt toegevoegd aan het spaargeld voor een extra schoolbus.

De Zomer nieuwsbrief is uit, lees em snel!

Collecteweek Amsterdam van 2-7 juli

Ook dit jaar mag Bokemei weer in heel Amsterdam collecteren. De opbrengst is bestemd om een extra schoolbus aan te schaffen, zodat nog veel meer kinderen naar school kunnen. We hebben ongeveer 140 kinderen en nu de twee etages afgebouwd zijn kunnen we ruim 300 kinderen opnemen. Hiervoor is de huidige bus te klein en de kinderen komen van ver. Vooral kleuters kunnen niet ver lopen. Daarom zijn we aan het sparen voor een bus, we hebben al 10.050 euro verzameld, maar de bus kost ruim 30.000 euro.
Helpt u mee?

Bokemei Privacy beleid

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betreft een nieuwe EU-verordening die te maken heeft met de verwerking van persoonsgegevens. Omdat uw privacy belangrijk voor ons is willen wij u graag informeren over ons beleid.  
U heeft zich ooit ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of hebben wij uw contactgegevens ontvangen om u op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen bij stichting Bokemei of voor de correspondentie over donaties.

Wij zijn in het bezit van de volgende contactgegevens: voornaam/initialen/achternaam/naam organisatie, emailadres en in sommige gevallen huis- of vestigingsadres. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten van stichting Bokemei (middels onze digitale kwartaal nieuwsbrieven), of om u voor giften te bedanken en/of te rapporteren over de besteding van uw giften. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor de hierboven vermelde doelen. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij deze nooit aan derden doorgeven. 

In het kader van de nieuwe privacywetgeving (AVG) zijn wij verplicht u te wijzen op de mogelijkheid van uitschrijving uit onze nieuwsbrieven wanneer u deze niet meer wenst te ontvangen. Al voor deze wetgeving inging wezen wij u op de mogelijkheid van uitschrijving onderaan onze nieuwbrieven door een mail te sturen naar info@bokemei.nl
Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen hoeft u geen actie te ondernemen!

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens wijzigen of hebt u vragen? Mail dan naar info@bokemei.nl


Stem om geld op te halen voor een extra schoolbus!

Onze trouwe Bokemei fan en vriendin Anita Mulder nam het initiatief om Bokemei aan te melden bij de KRO actie 'Warm Hart'. Op basis van de meeste stemmen worden drie goede doelen geselecteerd die respectievelijk € 10.000,- € 5.000,- of € 2.500,-. kunnen winnen. DOE MEE!

Kies stg Bokemei als goede doel en STEM http://sim.kro-ncrv.nl/optiext/optiextension.dll?ID=7YU7NQ4r0pCWqt2u9vtsGqShUEDGqYkpem40xeABNlF2mEyOup0xQEvywAPPCIWddp9c%2BAhHrp%2BdSCB39pyedmus7M

Vul je mailadres in en bevestig je stem aan de hand van de mail die je in de mailbox ontvangt (je kunt maar 1x stemmen met hetzelfde emailadres). Hartelijk dank!

Aanmelding Bokemei Run - zondag 15 juli 2018

Op zondag 15 juli 2018 wordt in het Amsterdamse Westerpark de Bokemei Run gehouden van 11.00 tot 16.00 uur (dus met een tijdslimiet van 5 uur).

Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex voor ruim 300 kinderen uit arme families in Accra, de hoofdstad van Ghana. De school is nu bijna klaar en voor een derde deel bezet met 130 leerlingen. Maar er is nog veel geld nodig, o.a. voor een bus om kinderen naar school te vervoeren, zodat nog meer kinderen van de school gebruik kunnen maken.

Het is de zesde keer dat de Bokemei Run wordt georganiseerd, kleinschalig met maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. Je kunt natuurlijk ook (iets) minder kilometers lopen. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van Stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich. Start en verzorgingspost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Westerpark, zie http://www.woestewesten.nl/over/bereikbaarheid.

Aanmelding tot en met zaterdag 7 juli
Deelname aan deze loop kost € 12,50 bij voorinschrijving (t/m 7 juli) en € 15,00 op de dag zelf. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 30, dus wees er snel bij!

Aanmeldingsformulier , vul het in en stuur het aan: info@bokemei.nl , cc bob55@upcmail.nl.

Deelname is op eigen risico, het parcours loopt door het park, houdt daarom rekening met andere gebruikers.

Informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bob Bock: bob55@upcmail.nl

Parkeren en bereikbaarheid
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (tram 10, bus 18 en 21 (Van Hallstraat), en bus 48 (Spaarndammerdijk). Het ligt bovendien vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.


De Winter nieuwsbrief is uit, kijk hoe de afbouw van de school vordert!

Wij wensen U in 2018 veel succes en bedanken u voor uw support aan onze school in Ghana! Hierdoor konden wij het afgelopen jaar kinderen ondersteunen die geen schoolgeld kunnen betalen. Dankzij sponsoring konden we een grote sprong vooruit maken naar de voltooiing van onze school met kenniscentrum. We sluiten het jaar af met een groot gevoel van dankbaarheid voor alle hulp van sponsoren, donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen die dit mogelijk maakten.


 

Lees de Herfst nieuwsbrief vol met nieuws over onze school!


De zomer nieuwsbrief is uit, kijk snel!

Zomer Nieuwsbrief is uit, kijk snel !


Hoe kun je shoppen en tegelijk aan Bokemei doneren?

Omdat Bokemei zich heeft aangesloten bij Doelshop.nl
kun je èn shoppen bij alle aangesloten webshops (bijv. bol.com, mediamarkt, hema, etc) èn tegelijk gratis doneren aan Bokemei.

Hoe werkt het?
Registreer je bij website Doel Shop en kies stichting Bokemei als goed doel. Hierna kun je diverse web shops bezoeken waar je een aankoop wilt doen. Ook kun je nog voor 1 februari overstappen naar een andere zorgverzekering.

Waar komt deze donatie vandaan?
Als Goededoelshop.nl een klant aanlevert aan een webshop krijgt zij een bonus, meestal een percentage van het aankoopbedrag. Goededoelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan stichting Bokemei!

Doet u mee?
 
 
Nieuwe donateurs / sponsoren gevraagd