Aanmelding voor Bokemei Run 2019

Op zondag 14 juli 2019 wordt in het Amsterdamse Westerpark de jaarlijkse Bokemei Run gehouden van 11.00 tot 16.00 uur (dus met een tijdslimiet van 5 uur).

Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex voor ruim 300 kansarme (wees)kinderen in Accra, de hoofdstad van Ghana. De opbrengst van deze loop komt geheel ten goede aan dit project.

Het is de zevende keer dat de Bokemei Run wordt georganiseerd, kleinschalig met maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is  verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. Je kunt natuurlijk ook (iets) minder kilometers lopen. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van Stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich.
Start en verzorgingspost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Westerpark, zie www.woestewesten.nl/locatie

Aanmelding tot en met vrijdag 5  juli
Deelname aan deze loop kost €12,50 bij voorinschrijving (tot en met 5 juli) en er is deze keer geen na-inschrijving.  Het aantal deelnemers is vastgesteld op 30, dus wees er snel bij! Aanmelding via deze website. Download hier het aanmeldingsformulier , vul het in, sla het op en mail het dan aan: info@bokemei.nl , cc bob55@upcmail.nl .

Deelname is op eigen risico, het parcours loopt door het park, houdt daarom rekening met andere gebruikers.

Informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bob Bock: bob55@upcmail.nl

Parkeren en bereikbaarheid
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (tram 5, bus 18 en 21 (Van Hallstraat), en
bus 22 (Spaarndammerdijk). Het ligt bovendien vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.

 

De Lente nieuwsbrief is uit, lees em snel!

 

Herfst nieuwsbrief is uit!
Lees meer over de opening van de school en ander nieuws HIER

Bokemei school officieel geopend!

Op zaterdag 15 september 2018 vond de feestelijke opening plaats van de Bokemei international school. Een mijlpaal voor Bokemei, die 15 jaar actief betrokken is bij dit onderwijsproject.Vanaf 2012 volgen zo’n 160 kinderen onderwijs, maar de school bezit pas sinds eind 2017 de officiële status. Dankzij Nederlandse sponsoren als Wilde Ganzen, Muntenactie, ASN foundation en vele anderen die niet genoemd willen worden, zijn school, kenniscentrum en bijgebouwen nu helemaal klaar. Aan een nieuwe bouw/timmer/metaal werkplaats wordt nog gewerkt. Enkele details worden nog afgewerkt, maar het ziet er nu al uit als een plaatje. En trots dat de kinderen zijn op hun school! We zoeken nog sponsoring voor zeer arme leerlingen, zodat voldoende schoolgeld betaald wordt om de school te laten functioneren. Helpt u mee?
Hierna gaan we onze aandacht richten op de ontwikkeling van het Kenniscentrum met praktijkwerkplaatsen die ervoor moeten zorgen dat de school zich uiteindelijk zelf kan bedruipen.

Dappere renners lopen de snikhete Bokemei Run in het Westerpark!

Zondag 15 juli werd voor de 6e keer de heetste Bokemei Run gehouden in het Westerpark in Amsterdam. De Run is een initiatief van Bob Bokemei Bock. Dankzij zijn lobby in het rennersveld liepen toch nog 15 van de 21 aangemelde dappere renners uit de lopers-, marathon en ultrawereld het pittige parcours van 43,4 km in 10 rondes. Door 11 deelnemers werd dit helemaal uitgelopen.

Nummer 1 bij de heren werd Moma Marrabou (3u:38). Als tweede volgde Jesse Toet (3:42) en als 3e winnaar finishte Arvid van der Tol (4:13). Winnaar bij de dames werd Wilma Dierx (4:30), gevolgd door Katie Unoki, die tweede werd (4:47). Diep respect voor de lopers die deze enorme uitdaging aangingen op deze tropische dag.

Over de organisatie van Bob Bock met Stichting Bokemei waren de lopers uiterst tevreden, evenals over het parcours en de verzorging. Ook de 6 vrijwilligers (veel dank voor ieders inzet!) vonden het weer een geslaagd evenement.

De opbrengst van € 245,50 uit de deelnemersgelden wordt toegevoegd aan het spaargeld voor een extra schoolbus.

De Zomer nieuwsbrief is uit, lees em snel!

Collecteweken in Amsterdam en Zeeland brengen netto € 1.486,50 op!

Ook dit collecteerde Bokemei weer met succes in een tropisch Amsterdam en in de gemeente Borsele in Zeeland. De gezamelijke opbrengsten bedroegen bijna 1.500 euro en zijn bestemd om een extra schoolbus aan te schaffen, zodat nog meer kinderen naar school kunnen. Nu zijn er ongeveer 140 kinderen en omdat de twee etages afgebouwd zijn kunnen we ruim 300 kinderen opnemen. Hiervoor is de huidige bus te klein en de kinderen komen van ver. Vooral kleuters kunnen niet ver lopen. Daarom zijn we aan het sparen voor een bus, we hebben al 10.050 euro verzameld, maar de bus kost ruim 30.000 euro. Helpt u mee?

Bokemei Privacy beleid

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betreft een nieuwe EU-verordening die te maken heeft met de verwerking van persoonsgegevens. Omdat uw privacy belangrijk voor ons is willen wij u graag informeren over ons beleid.  
U heeft zich ooit ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of hebben wij uw contactgegevens ontvangen om u op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen bij stichting Bokemei of voor de correspondentie over donaties.

Wij zijn in het bezit van de volgende contactgegevens: voornaam/initialen/achternaam/naam organisatie, emailadres en in sommige gevallen huis- of vestigingsadres. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten van stichting Bokemei (middels onze digitale kwartaal nieuwsbrieven), of om u voor giften te bedanken en/of te rapporteren over de besteding van uw giften. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor de hierboven vermelde doelen. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij deze nooit aan derden doorgeven. 

In het kader van de nieuwe privacywetgeving (AVG) zijn wij verplicht u te wijzen op de mogelijkheid van uitschrijving uit onze nieuwsbrieven wanneer u deze niet meer wenst te ontvangen. Al voor deze wetgeving inging wezen wij u op de mogelijkheid van uitschrijving onderaan onze nieuwbrieven door een mail te sturen naar info@bokemei.nl
Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen hoeft u geen actie te ondernemen!

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens wijzigen of hebt u vragen? Mail dan naar info@bokemei.nl


Help mee om geld op te halen voor een extra schoolbus!


De Winter nieuwsbrief is uit, kijk hoe de afbouw van de school vordert!

Wij wensen U in 2018 veel succes en bedanken u voor uw support aan onze school in Ghana! Hierdoor konden wij het afgelopen jaar kinderen ondersteunen die geen schoolgeld kunnen betalen. Dankzij sponsoring konden we een grote sprong vooruit maken naar de voltooiing van onze school met kenniscentrum. We sluiten het jaar af met een groot gevoel van dankbaarheid voor alle hulp van sponsoren, donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen die dit mogelijk maakten.


 

Lees de Herfst nieuwsbrief vol met nieuws over onze school!


De zomer nieuwsbrief is uit, kijk snel!

Zomer Nieuwsbrief is uit, kijk snel !


Hoe kun je shoppen en tegelijk aan Bokemei doneren?

Omdat Bokemei zich heeft aangesloten bij Doelshop.nl
kun je èn shoppen bij alle aangesloten webshops (bijv. bol.com, mediamarkt, hema, etc) èn tegelijk gratis doneren aan Bokemei.

Hoe werkt het?
Registreer je bij website Doel Shop en kies stichting Bokemei als goed doel. Hierna kun je diverse web shops bezoeken waar je een aankoop wilt doen. Ook kun je nog voor 1 februari overstappen naar een andere zorgverzekering.

Waar komt deze donatie vandaan?
Als Goededoelshop.nl een klant aanlevert aan een webshop krijgt zij een bonus, meestal een percentage van het aankoopbedrag. Goededoelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan stichting Bokemei!

Doet u mee?
 
 
Nieuwe donateurs / sponsoren gevraagd