Home Bokemei.nl Schoolbus

Een extra schoolbus, helpt U mee?

Inmiddels zijn twee verdiepingen op de school gebouwd en is er nu ruimte voor ruim 300 leerlingen, terwijl er nog maar 130 leerlingen op school zitten. Maar de school ligt erg afgelegen en openbaar vervoer ontbreekt, de afstanden binnen Accra zijn gigantisch.
Voor een grote groep kinderen is de school niet lopend bereikbaar. Vooral kleuters kunnen die afstanden niet afleggen. De huidige schoolbus is veel te krap en moet een aantal keren rijden, waardoor de kinderen uren moeten wachten voor zij weer opgehaald worden. Dit leidt tot grote onvrede bij de ouders. Bovendien is er een grote wachtlijst aan kinderen die graag bij ons naar school willen, maar op vervoer wachten.


 
overvolle schoolbus, klagende ouders...

Omdat de stichting financieel gezien haar handen vol heeft aan uitgaven voor exploitatiekosten, zoals personeelkosten, water, elektra, warme maaltijden en andere kosten, ontbreekt financiering voor de aanschaf van een extra schoolbus.   

We voeren allerlei acties om het benodigde bedrag voor de bus bij elkaar te sparen. Daarom vragen wij uw hulp voor een bijdrage aan de kosten. Uit onze naspeuringen blijkt dat we met een bedrag van 32.500 euro een heel eind komen om een goede bus aan te schaffen die tegen een stootje kan op de onverharde wegen met veel kuilen.

Dan zal de officiele opening half september een groot feest worden!
Doneer nu!
Stichting Bokemei: www.bokemei.nl
Tel. 06 23929720 / 020-6826352
Email: info@bokemei.nl
Postbus14756,1001LG Amsterdam
K.v.K Amsterdam: 34178606 Amsterdam
Rek.nr.: IBAN: NL 41 INGB 000 9435539 BIC: INGB NL 2A

Opgehaald: 17.050 euro